Cozy

Kom precis hem från affären. Köpte jordgubbar och naturgodis, dock består nästan allt av choklad men jag tål inte nötter så det fanns inte mycket att välja på. Nu ska jag kolla några avsnitt av PLL och gotta mig. Puss
 
 
 
 

PLL

Medan jag väntar på Lydia som är påväg från sin syster kollar jag på PLL. När hon kommer ska vi till affären och köpa frukt eller något. Känns verkligen som söndag idag, måste bero på att jag var ledig igår.
 
 

Helt slut

Det sket sig det där med att jag skulle upp och träna innnan frukost, måste ha slagit av alarmet och fortsatt sova för jag vaknade halv tolv. Då gjorde jag iallafall frukost och tog det lugnt i någon timma, sedan tog jag på min träningskläderna och gick ut och träna. Är helt slut nu så jag har bara legat på sängen, ska hoppa in i duschen nu. Tror inte det händer så mycket idag heller, ska försöka komma iväg till affären och köpa något.
 
 

Frulle

Godnatt lovers

Är jättetrött nu så jag ska gå och lägga mig. Ska ut och springa/gå imorgon innan frukost så ska försöka komma iväg ganska tidigt. Hoppas ni hade en bra kväll, godnatt!
 
 
 

Slapp dag

Åkte inte och gymmade som jag sa förut utan jag ställde in de p.g.a mamma smsade och sa att hela familjen skulle mötas i stan. Så jag och min syster fixade oss lite snabbt och var precis påväg ut när mamam ringde och sa att vi inte behövde komma. Så jag stannade hemma tills dom kom med thai. Nu har jag bara legat i min säng i någon timme och bara slappat. Ska städa lite på mitt rum nu och sedan ska jag ner till köket och fixa något gott, jobbigt att det är fredag men att jag inte får äta godis, detta är verkligen jobbigt....
 
 
 
 

Ut på en promenix

Så skönt att vara ledig idag! Vaknade halv åtta men tvingade mig själv att sova lite till och vaknade tio då jag gick upp. Googlade lite på nyttiga frukostar och då hittade jag receptet till bananpannkakor, har sett hur många bloggare har gjort dem så jag tänkte testa. De var ganska goda, dock var dom inte så jättevarma då jag åt dem så de lite torra, ska tänka på det nästa gång. Nu har jag slappat någon timma framför TVn och tänkte pallra mig ut på en promenad, kände för att lyssna lite på musik, har ändå inget annat för mig. Lite senare ska jag gymma med tjejerna. Puss
 
 
 
 
 

Bananpannkakor med hallon

Läsa & sova

 
Kollade nyss på när familjen proppade i sig munkar och choklad men eftersom jag har bestämt mig att inte äta något sånt i en månad så satt jag och åt frukt istället, haha. Nu sitter jag bara och väntar på att min syster ska komma ut från badrummet så att jag kan tvätta av mig sminket. Ska läsa lite och sedan sova, vill lägga mig tidigt även fast jag är ledig, ser ingen anlednig till att sitta uppe. Godnatt
 

TIPS: Aussie

Detta är verkligen världens bästa hårvårdsprodukter! Kostar lite, ungefär 150 kronor men när jag var på Rusta i somras såg jag att de sålde dem för mindre än hälften så det är där jag köper dem nu. De gör verkligen ens hår lent och fint, sen så luktar det sjukt gott också, ungefär som tuggummi. Love it!
 
 

Mysis

När jag kom hem så bytte jag om till myskläder och somnade, sov 2 timmar vilket var väldigt behövligt. Åt nyss lite mat och ska alldeles strax göra ett träningsschema. Skulle egentligen till gymmet idag men är verkligen så trött så jag går imorgon istället. Är leding imorgon så det är supernajz, har inget planerat denna helgen förutom att jag ska träffa Olivia någon dag, ska försöka ta det lugnt, har börjat hosta och vill verkligen inte bli sjuk nu när vi börjar med första caset på måndag. 
 
 
 

Atwork

Vi va bara i skottskogen i 1,5 timma, det var verkligen inte det roligaste jag gjort. Efter åkte jag, Lisa, Miranda och Lydia in till stan för att äta men vi bestämde oss för att gå till Lisas föräldrars jobb och äta istället.

Godmorgon

sovaa

Började kolla på PLL istället för Glee eftersom jag missat så många avsnitt och alla pratar om de senaste avsnittet så kände mig lite tungen att kolla haha, tycker dock att det är en sjukt seg serie. 
Stängde iallafall ner nyss efter att bara ha sett halva, är så trött så ska sova nu istället. IMorgon ska jag inte till skolan utan vi ekonomiklasser ska till typp slottskogen och göra lite aktiviteter. Vi börjar 09.45 och slutar runt 12 så det är najzzz. Nu ska jag sova GODNATT
 
 

Gonna miss u J

Sitter just nu och deppar över att en av mina kompisar byter skola imorgon, så himla tråkigt. Vi hann bli väldigt tighta så det är verkligen jättetråkigt att hon lämnar oss, men hoppas hon trivs mycket bättre på sin nya skola!
Åt precis lite mat, mamma hade gjort en jättegod tacopaj men jag kan verkligen inte äta när jag har tränat, har jättesvårt att få ner maten, måste vänta i några timmar, jättekonstigt haha. 
Ska alldelses strax hämta min B&J och äta upp den framför lite Glee. Från och med idag ska jag inte äta något onyttigt på en månad, ni kanske inte tycker det låter så svårt men för mig kommer detta bli en tuff utmaning. Är verkligen helt beroende av godis, nu menar jag att de är så illa att jag blir helt konstig när jag inte äter de. Ska även komma igång med träningen, kommer nog att gymma varje dag nu resten av veckan, sedan ska jag lägga ett träningsschema, är så taggad! Nu känner jag att detta inlägget blev väldigt långt så jag skriver lite mer senare. Puss 
 
 

Någon undrade om jag kunde skriva vart mina kläder kommer ifrån

 
|| Tröja- Hunky Dory || Byxor- Dr Denim || Väska- MBMJ || Skor- Primeboots || 
 

Gymmar

Hanna, godis, rast

Har rast i typ en och en halv timma, mötte upp Hanna och hennes vänner, köpte lite godis och nu sitter vi bara och pratar.

Hunky dory

<3

Skola, stan, frölundatorg, affären

Efter skolan idag så var jag i stan en stund. Fick med mig två saker hem, jättenöjd. Efter det mötte jag och min syster upp mamma och pappa och åkte till frölundatorg där vi köpte lite skolsaker. Jag hann inte vara hemma länge förrän Lydia frågade om jag ville följa med henne och handla så det gjorde jag. Hämtade även upp ett paket, hade ingen aning om va det var men det var lite saker från Veckorevyn. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka fixa min dator som pajat, vill så gärna se någon film eller glee.

Case

Hann inte blogga imorse. Nu har jag iallafall lektion, något som kallas case. Väldigt roligt. Nu pratar läraren så jag måste lägga ner mobilen. Puss

Outfit

 
Har som sagt inte bloggat på några dagar. Vet inte varför men det har mest varit för att jag börjat på gymnasiet osv. NU ska jag iallfall blogga som vanligt igen. 
Dagen idag har varit väldigt skön, började halv nio och slutade tolv. Efter det så gick vi i stan en stund och kollade in några grejer. Nu kom jag precis in efter att ha varit ute med Lydia och Johanna. Ska alldeldes strax hoppa in i duschen och ta fram kläder tills imorgon. 
Några vill att jag ska lägga upp outfitbilder och självklart kan jag göra de. Men detta känns sjukt stelt för mig än sålänge så bilderna blir kanske inte dom bästa. 
 
 

I skolan

Redovisning

Sitter i cafét med några i klassen och snackar. Snart ska bi ha redovisning i aulan för de andra ekonomiklasserna.

Fotbollsträning

Har verkligen varit sämst på att blogga nu när gymnasiet har startat. Men nu känns det verkligen hur bra som helst och jag känner att man börjar få koll på allting.
Efter skolan idag var jag som sagt i stan med några tjejer jag lärt känna. Lite senare på kvällen satte jag på min mina älskade fotbollskläder och åkte till träningen. Saknat just fotbollen men trivs verkligen inte med damerna, vi får se hur jag gör. Nu är jag jättetrött och ska sova. Godnatt

Fika

Slutade för en halvtimme sen. Nu sitter jag med några tjejer i klassen och fikar. Jättemysigt!

Lunch

Första dagen

Var verkligen jättenervös imorse, ni kan ju bara fråga Lydia och Lisa haha. Vi möttes iallafall upp på Hjalmar och tog oss tillsammans till skolan. Var hur skakig som helst. När vi gick in i skolan så hänger klasslistorna nästan direkt till höger och Lydia smet som förbi alla nyfikna för att kolla. Då hör jag henne bara ropa "Vi hamnade i samma klass alla 3", åhhhh blev så sjukt glad då och nervositeten släppte helt, blev istället väldigt taggad. Alla ettor samlades därefter i aulan då rekton pratade lite. Sen så kom de upp lärare och ropade upp sin klass. Min klass heter Jobs (efter Steve Jobs) och vi blev uppropade nästan direkt. Vi följde med vår söta klassföreståndare ner till en sal som heter Lennon. Där satte vi oss och hon berättade lite om hur det kommer att funka nu o.s.v. Sen tog hon kort på oss och lite sånt. Ja det var kanske väldigt kortfattat men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag är iallafall jättenöjd med min klass och jag kommer nog trivas väldigt bra, det får vi hoppas iallafall! 
Imorgon börjar jag 08.30 så det gäller att gå och lägga sig tidigt, slutar 15.00 vilket är lite segt men de blir nog kul att lära känna klassen lite bättre.
 
Jättetråkig bild från google men detta är alltså min nya skola

Balett

Är just nu på en dansgrej med Ida. Berättar om min dag senare!

Sjöllan imöön

Först och främst vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har knappt varit hemma och jag har verkligen inte hunnit.
 
Igår vaknade jag ganska sent så jag gjorde iordning mig snabbt och åkte in till stan för att möta upp Hanna och hennes mamma för att äta lunch. Maten var sådär så vi var lite besvikna. Efter det drog vi oss bort mot Ullevi där vi skulle se matchen. Matchen var helt galet nervig, men vi vann med 3-1 vilket var så skönt. Efter det skulle vi fira vinsten så vi gick till Post och satt där i några timmar. När klockan blev ungefär tio åkte jag, Maja och mamma till tuve för att gratta Mattis som fyllt 18 år, där mötte vi också upp pappa. Efter någon timma eller så åkte vi hem och jag var så trött så jag gick och la mig, somnade dock tre...
 
 
 
Idag åkte jag in till stan med min syster och Lydia. Efter ett tag så åkte Maja hem för att hon mådde dåligt men jag och Lydia stannade kvar. Hittade en en ''blus'' som jag troligtvis kommer ha till skolan imorgon. Är verkligen hur nervös som helst, men jag är samtidigt jättexhalterad (säger man så? haha). Kommer bli så kul men är jättenervös eftersom jag aldrig bytt skola/lag. Jag har alltid varit omkring de vänner jag växt upp med och har aldrig behövt lära känna några nya. men detta ska bli hur kul som helst! Haha, lite blandade känslor som ni ser.
Nu ska jag hämta min B&J och kolla något/några Glee avsnitt innan jag går och lägger mig. Lycka till alla andra som börjar gymnasiet iår!
 
 

IFK Göteborg - IF Elfsborg (skulle laddats upp tidigare)

Vaknade ganska sent så jag hann inte göra några tidsinställda. Som ni såg så var jag och åt i tan nu innan matchen som börjar alldeles strax. Ville bara säga att de bara kommer komma upp sånna här "just nu" inlägg tills jag kommer hem. Puss

La Terrazza

Min kväll

Ida kom hit vid sju och det vi egentligen planerat blev inte av så vi har bara varit hemma hos mig sen dess. Vi får se om vi hittar på något roligare imorgon! Har egentligen ingen aning om varför jag en skriver detta onödiga inlägg, men det kändes tomt på bloggen. Imorgon ska jag försöka göra lite roligare inlägg.
 
Imorgon kommer Lydia hem, wiiiii!
 
 

Väntar på mat

Är verkligen hur trött som helst, det enda vettiga jag gjort idag är att städa rummet men det har jag lyckats stöka ner igen. Nu ligger jag i min säng och håller på att somna, jag väntar på att mamma eller pappa ska komma med pizza. Sen ska jag träffa Ida, vi funderar på att åka till stan men jag vet inte riktigt. Hör av mig hur det blir sen. Puss


My room

 

Lite skakig video men den får duga. Det ska egentligen stå "Tycker om dig" på väggen men "Tycker" ramlade ner igår när jag var så arg och smällde igen dörren. Även spegeln har gått sönder så jag har bara ramen, ska köpa en större snart. Hoppas ni gillade videon!

Trött

Godmorgon! Satte mitt alarm klockan elva idag så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Man märker att jag är hur sliten som helst, funderar på att sova en stund till. Annars tänkte jag städ mitt rum, längesen det var såhär stökigt. Efter de kan jag ju visa mitt rum. Jag har inte riktigt koll på vad som händer idag men det får vi se lite senare. Puss
 
 Bildbrist, New York 2011

Jag & min älskling

Let¨'s get fit

Pink training
 
 
Nu när skolan börjar ska jag få tillbaka alla mina rutiner vilket är bland annat träning. Jag ska gymma samtidigt som jag ska spela fotboll så det kommer bli en del träning. Men jag måste verkligen köpa färgglada träningskläder, känns så mycket roligare att träna då. Favoritfärgen är rosa som ni ser, hehe. Är såå taggad!

Hemma

Shoo! Kom hem från stan för en stund sedan, vi får se om jag går dit lite senare igen. Jag åkte in till stan med Sofia och Louise och där mötte jag Tilda. Vi åt på Jensen och efter det shoppade Tilda lite grann. När vi var nöjda köpte vi lite gott och drog oss hemåt. Jättemysigt att träffa henne, hade inte setts på två månader så vi hade en del att prata om. Är så sjukt trött nu eftersom jag sov så lite inatt, men jag ska försöka att inte somna så att jag somnar tidigt ikväll.
 
Fick en fråga om jag kunde visa mitt rum, och självklart kan jag det. Det är dock inte det finaste men det skulle jag kunna ordna. Ska jag göra det i en video eller ska jag ta bilder. Vad tycker ni?
 
 

Lunchdejt

Godmorgon

Godmorgon! Vi somnade inte förrän efter sex inatt/morse så jag har inte sovit så länge, men jag är faktiskt pigg ändå. Väckte Sofia nyss och nu väntar jag på att hon ska duscha klart så att jag kan duscha. Båda ska in till stan så vi har lite bråttom. Hörs sen, puss!

Godnatt

Kom hem från stan för en timma sedan. Sofia hängde med mig hem och ska sova här inatt. Jag kan inte säga så mycket om filmen för jag såg typ inget av den eftersom jag var och köpte dricka och höll på med min mobil istället. Jaja, hur som helst var det kul att komma ut lite. Nu är vi kanska trötta så vi ska sova, vi båda ska iväg ganska tidigt.  Godnatt
 
 

Utomhusbio

Bio

Johanna undrade om vi ville till kronhusbodarna och se på bio, så dit är vi påväg nu. Ska bli riktigt mysigt faktiskt.

 

Kollar NTI

Är och kollar på Ida och Sofias skola som dom ska börja på. Vi ska hem nu och åka inlines och äta.

 

Till stan

Ska möta upp Ida och Sofia och åka till stan. Ska byta ett par byxor åt min syster sen får vi se vad vi hittar på. Det är ju göteborgskalaset i stan så de finns nog något skoj att hitta på där. 
 
 
 
 

Frukost

Godmorgon! Vaknade väldigt sent idag, men det var väldigt behövligt eftersom jag inte sovit ut på länge. Just nu sitter jag och äter frukost och efter det ska jag göra iordning mig och sedan träffa Sofia. Puss

sju

 

Vilket gymnasium ska du börja på?

Jag ska börja på Sjölins

 

Skulle du inte kuna göra videoinlägg :)

Visst, vad vill du att jag ska göra för typ av videoinlägg? :)

 

Kan du inte ta en outfit bild? Det såg så fint ut!

Jättesent att svara på denna kommentaren nu kanske, men jag tycker personligen den outfiten var fin så den kommer nog upp i veckan.

 

Hur mycket kosta din väska? :))

3699 :)

 

Seriöst hur kan man ha så låångt hår? Jätte fint :)

Tack! Men jag har veeeerkligen inte långt eller fint hår. Det är jätte torrt..

 

Kan du inte göra ett inlägg om dina närmsta vänner och skriva lite om dom? Skulle vara interessant

Jo varför inte

 

Jätte fin blogg har du! ❤ 
– sugen på att göra ett bloglovinbyte? 

Tack så mycket :) nej tyvärr

 

 Min fina och saknade vän

 

 

 

Hon var saknad

Trötter

Hola! När vi kom hem från stan idag la jag och min syster oss ner i min säng och kollade på två Glee avsnitt. Sedan somnade vi och vaknade efter några timmar. Både jag och min syster mår inte så bra och det har vi inte gjort eller iallafall jag har inte mått så bra de senaste dagarna, vill inte bli sjuk nu sista dagarna av sommarlovet. Sen dess har jag bara städat mitt rum medan jag väntar på att maten ska bli klar. Efter maten ska jag träffa Ida. Vi får se vad vi hittar på.
 
 
 

Jofama by Marie Serneholt

 
Är sjukt nöjd med denna! Har velat ha den jättelänge och nu är den äntligen min. Fick dock ta en 38 så den är lite för stor så skulle nog egentligen behövt en 36 men det fanns inte så denna funkar bra ändå.
 

Espresso House

Uppe med tuppen idag. Jag ska nämligen byta mina primeboots, hehe. Behöver en storlek mindre trots allt. Just nu sitter jag med min lillasyster på Espresso House och äter frukost medan Pappa är hos sin optiker. Hörs senare, puss!

 

Primeboots

Heeej! Kom hem från stan för några timmar sedan, det var väldigt mysigt. Fick med mig ett par efterlängtade Primeboots. Var lite osäker på vilken storlek jag skulle ta, men jag gillar när de är lite klumpiga så jag tog en storlek större och köpte en sula till. jag är i vilket fall som helst hur nöjd som helst! 
Just nu sitter jag och pratar med Maja och Hanna medan Maja försöker göra en fiskebensfläta på mig. Är jättetrött idag så ska försöka lägga mig ganska tidigt. Imorgon ska jag föröka träffa Ida, har inte träffat henne på hur länge som helst. 
 
Ska fota lite idag eller imorgon på vad jag köpt i norrland så kan jag lägga upp de här.
 
 
 

Gbg

Åkte hem ifrån ö-vik igår, skönt att vara hemma. Nu är jag påväg till stan med min syster och min barndomsvän Hanna. Vi får hoppas jag får med mig något hem. Puss

So happy!!

Heaven

Jag lovar att jag ska blogga bra när jag kommer hem till Göteborg, kommer hem på måndag så det är bara några dagar kvar.
Idag har jag varit på stan för sista gången, ska åka hem till kantsjö om någon timma.
Just nu kollar jag på Glee och äter B&J, jag har de bra helt enkelt!

Internet är tillbaka

Har inte haft internet nu i några dagar så det är därför jag inte bloggat något. Nu sitter jag på coffeehouse och väntar på min mat. Uppdaterar senare. Puss