Väntar

Imorse försov vi oss lite så morgonen var väldigt stressig. Min faster fick åka in till sjukhuset imorse och blev inlagd där så vi fick lite problem eftersom ingen kunde köra oss till stan. Så vi bestämde oss för att ta bussen men missade den precis och vi skulle vart tvungna att vänta i en timma så vi tog cyklarna, dock fanns det bara två så jag och Sanna krigade för kung och fosterland när vi skulle skjutsa varandra för alla backar. Vi hann till Sannas och Majas klipptid iallafall så nu sitter jag här och väntar på att de ska bli klara, seeeegt. What to do?

Förlåt

Vädret har verkligen varit hur bra som helt här uppe, har därför inte varit inne så mycket. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte varit vid datorn för det har jag, men jag har inte haft några bilder eller något att skriva om. Det enda jag gjort är att bada osv. Igår åkte vi till mina kusiner i stan för det var dåligt väder, vi shoppade lite och jag fick med mig två linnen och lite annat. Idag har vi shoppat men jag kollade mest runt för vi ska dit imorgon och på torsdag, men jag fick iallafall med mig lite smink. Nu har jag och min kusin precis gjort en video som jag ska redigera på imovie, fattar ingenting xD
 
 

🍉🍉🍉🍉

Lökigt

Det är verkligen sjukt varmt här så vi ska alldelses strax åka till sjön och svalka oss lite. Känner att bloggningen blir ganska enformig men jag gör verkligen inget speciellt på dagarna, men jag ska försöka göra lite roligae inlägg någon dag då det är dåligt väder. 
 
#hashtagnomakeupgladtjejknas

En sommardag

Åh får damp på blogg.se, de funkar ju inte!! Aja, det är inte därför jag inte bloggat på hela dagen utan det är för att jag spenderat hela dagen vid sjön. Först cyklade jag och Maja dit och badade men det kom folk så vi cyklade hem och hämtade gummibåten. Det var inte det lättaste att få den till sjön på en cykel, haha ramlade flera gånger. Vi åkte lite med båten på sjön och solade där, sen kom mamma med våran hund så vi lekte lite med honom tills det var dags att pallra sig hemåt. 
Nu har jag precis ätit farmors stek och sitter på altanen och bara chillar. Ska låta maten smälta lite för sen ska jag gå ut och springa. puss
 
 
 
 
 
 

Kantsjö

För någon timme sen kom vi hit till vårat sommarställe, har varit här varje sommar och det är het underbart. Har dock ingen mottagning här så kan varken smsa eller ringa men jag har iallafall internet hemma hos farmor&farfar så jag kan blogga. Men jag kan även slänga in något inlägg från mammas mobil. Vi har precis ätit och ska fika nu, sen ska vi till sjön och bada, underbar sommarkväll! Puss
 
Syster på bilden
 

Handlar

Queen B

Denna kvinna är seriöst helt amazing! Jag minns när jag fick min första Ipod när jag var 10 år och det enda albumet jag hade på den var hennes, så jag kan nästan alla låtar utantill. Sen dess så har hon varit min allra största idol. Är så ledsen att jag inte kunde gå på hennes konsert i våras när hon var här i Sverige, men jag SKA på en av hennes konserter innan jag dör! Detta är vad jag kallar perfektion.
 
En favorit
 

Framme

Äntligen framme hos mina kusiner! Direkt när vi kom fram satt vi och åt lite kvällsmat och pratde lite. Har saknat alla så mycket! 
Imorgon ska det bli sjukt bra väder så jag hoppas vi åker och badar innan vi drar vidare till vårt sommarställe där även farmor&farfar bor. Nu ska ag fixa min systers ögonbryn, sen ska vi nog bara ta de lugnt, kanske sova till och med, är så trött..
 
 
 
 

Snart framme

Nu har vi precis passerat Sundsvall så det är inte alls långt kvar. Tycker ändå att redan gått fort, annars brukar det vara sjukt jobbigt. Ska lyssna lite på musik så att det får lite fortare.

Yeeey

on our way

När mamma väckte mig imorse packade jag ihop de sista grejerna så jag hann varken blogga eller göra tidsinställda som jag hade tänkt. Men jag ska göra mitt bästa med lite uppdatering då och då, kan dock inte lova att de blir intressanta. Puss

En slapp

Som jag berättade tidigare så köpte jag en slapp tröj-klänning när jag var i stan. Det är verkligen inte min stil så jag tvekade jätte mycket på att köpa den i början och gick och hängde tillbaka den. Men när jag såg en tjej gå förbi lite senare med en sådan vände jag och köpte den. Hon hade bara converse, solglasögon och en slarvig fläta till och det var såsåså snyggt!
 
 
Sanna köpte en likadan så jag tog kort på hennes
 
 

Ny design

Jag blev färdig med packningen runt tolv. Sen dess har jag pillat med designen. det var hur pilligt som helst, jag var så förfannad på datorn. Men ny är jag ganska nöjd så det är bra. Va nyss nere och åt, haha vi var så hungriga. Tanken var att jag och Sanna skulle dygna men efter att ha stirrat in i datorskärmen i flera timmar känner vi oss trötta och ska gå och lägga oss nu. Ska upp ganska så tidigt eftersom det tar 12 timmar att åka upp. Godnatt
 
 

Love spell

Jag fick denna body mist från min älskade Sofia. Love spell är en utav mina favoriter så jag blev jätteglad. Tack bästi!
 
 

Stan

Istället för att packa så drog vi till stan. Vi skulle nämligen köpa presenter till småkusinerna och kolla lite annat. Jag fick med mig en ''slapp tröj-klänning'', inte alls min stil men det är ju lite kul att testa annat. Nu ropar mamma på mig att maten är klar. Puss
 
 
 

Städa, tvätta, packa

Godmorgon! Eller aa morgon och morgon..vaknade nu iallafall. Somnade nämligen klockan fem. Idag är det vår sista dag här i Göteborg för imorgon åker jag upp till ö-vik. Så hela dagen kommer gå till att städa, tvätta och packa. Skulle väldigt gärna träffa lite kompisar ikväll också, får se om någon kan. Just nu sitter jag och försöker vakna till med min klubba jag köpte igår. Måste ta tag i livet nu kände jag, ciao

Liseberg

 

Mysis

Hemma från Liseberg nu! Det var verkligen jobbigt när det var så varmt men på kvällen var det lite svalare så det var då det var som roligast också. Fick dock en ganska rejäl smäll i huvudet när jag åkte radiobilarna så jag blev jätteyr.
Nu har jag precis bytt till min kusins mjukisar och ska äta tacos, mumsssss!
 
 
 
 
 
 
 

how to contour

 
Jag ääääääälskar kindben! Tyvärr så har jag inte så tydliga eftersom jag har finska bullkinder. Men som tur är finns det knep som gör att det ser ut som man har mer markerade kindben än vad man egentligen har. Själv så har jag inte riktigt fått till det än men övning ger färdighet. Jag kollade runt lite på youtube och såg den här videon, tycker att hon visar grunderna väldigt bra. 
 

Liseberg

Försov mig imorse för att min mobil hade dött. Morgonen har varit jättestressig så det är därför jag inte bloggat något. Är iallafall påväg till Liseberg med mina kusiner. Ska bli kul trots att jag är väldigt trött på Liseberg. Lovade ju bra uppdatering idag men som ni förstår så kommer jag inte kunna blogga så mycket under dagen, tar igen de ikväll. Puss

Godnatt

Solfrossa

Jättedålig uppdatering idag men det blir bättre imorgon. Hade iallafall en riktigt najs dag på stranden. Råkade somna så jag brände mig på ryggen så jag har värsta solfrossan. Just nu kollar jag på film och ska strax hoppa in i duschen. Bloggar mer sen!

Bada bada bada

Detta kan vara den bästa sommardagen hittills. Vattnet är så varmt och skönt så man kan ligga i hur länge som helst. Hoppas jag får massa färg! Ville bara uppdatera litegrann. Puss

tattoos

Något jag tycker är så fint är tatueringar. Nu menar jag inte stora som täcker hela kroppen utan små diskreta tatuerinagar som har en betydelse eller historia bakom sig. Tillexempel någon som har varit med om något hemskt som fått dom att må riktigt dåligt tatuerar in något som bevisar att man varit stark nog och kämpat sig igenom den svåra perioden. Jag skulle jättegärna vilja tatuera in en liten symbol för något jag älskar men det kommer jag få vänta med tills jag blir 18, men jag tycker ändå att det är bra att jag har lite tid att bestämma mig vad jag ska ha. En tatuering sitter ju som sagt resten utav livet. 
 
 
 
 

to the beach

Godmorgon! Vaknade för bara en liten stund sedan och bestämde mig direkt för att åka till stranden när jag såg hur underbart vädret är. Så nu har jag packt ihop lite grejer men ska äta lite frukost innan vi drar. 
 
 

cookies&milk

Herregud va gott det är med Ballerina Kladdkaka!! Jag och Sanna har proppat i oss ett paket var. Känner att denna dagen var långt ifrån nyttig. Nu ska jag fixa lite på rummet och sedan planera inför morgondagen. Som det ser ut nu ska det vara kanonväder så jag är nästan säker på att jag och Sanna åker till havet och badar. 
 
 
 

I väntan på mat

Min mobil är borta, har inte sett den sen jag bloggade senast, så om ni har försökt nå mig så vet ni varför jag inte svarar. 
Jag har iallafall precis kommit hem från backaplan. Jag och Sanna tog en liten cykeltripp dig för att köpa kakor och andra nödvändigheter. Är helt slut nu eftersom vi inte tog den lättaste vägen hem. Annars 
Nu väntar jag på att mamma ska hem med pizzan, är verkligen hur hungrig som helst. 
 
 
 
 

Just nu:

19 juli

Godmorgon, hoppas ni sovit gott! Jag vaknade för en stund sedan av att mitt alarm ringde och jag har inte kunnat somna om sen dess, kanske lika bra med tanke på att klockan nästan är 12 och det är ganska fint väder ute. Jag vet inte riktigt vad som händer idag men jag tror vi bara ska ta de lugnt i solen typ, vi får se om planerna ändras när de andra vaknar. 
 
 

Dagen i Helsingborg

Eftersom jag inte uppdaterade så bra tänkte jag att ni får se dagen i en video istället.

 

Bekännelser

 
|Jag har en tendens till att ALDRIG svara i telefon, varken när man ringer eller smsar, not good| Jag har verkligen ingen taktkänsla| Jag har aldrig någonsin vart allvarligt skadad, aldrig brutit något osv.| Jag klarar verkligen inte av när jag ser folk stryka sina händer mot jeanstyg| Jag biter sönder mina kinder| Någon har aldrig någonsin hört mig sjunga seriöst| Jag blir helt hypad av mjölk| Jag har alltid på kranen när jag är på toa| jag har inte sett en enda Harry Potter film| Jag tar alltid på min rumpa och mina bröst <333 haha lol| Jag äter allt förutom spagetti&köttfärssås och potatisbullar| Jag går på toa hela tiden| Jag har sjuka humörsvägningar|
 
stay weird | TumblrFotos de VISUAL STATEMENTS | via Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mbmj örhängen

 
Fick dessa av tjejerna när jag fyllde år. Blev verkligen hur glad som helst, har velat ha dom jättelänge men de har alltid kommit något ''viktigare'' som jag köpt istället. Tycker dom är hur fina som helst!
 
Det var hur svårt som helst att fånga dom på bild, men detta var den bästa bilden jag lyckades få.

Påväg till Helsingborg

Jag och Sanna är så korkade att vi snackade halva natten, det var inte det lättaste att gå upp. Men nu sitter vi i bilen påväg till Helsingborg. Hoppas de är bra väder där borta annars blir det ganska segt eftersom matchen inte är förrän klockan 19.00.

Helsingborg imorgon

Hoppas alla haft en bra dag! Det har jag, lite småstressig men men. Började med att vi vaknade vid elva och gjorde iordning oss. Sen drog vi till stan och mötte en kompis och hennes mamma. Så vi var och fikade och kollade runt lite i stan tills hon gick hem. Då drog vi till Heden och såg någon match, men det var ganska tråkigt så vi åkte hem. Nu på kvällen har jag spelat Wii med Filip, det var så längesedan men det var riktigt kul. Imorgon ska vi åka till Helsingborg för att kolla på IFK som spelar EL, på förmiddagen ska vi träffa några familjekompisar och sola och bada, ska bli mysigt. Uppdateringen kommer därfär inte vara så bra imorgon men jag ska försöka göra några tidsinställda och jag kommer säkerligen slänga in ett par från mobilen. Nu ska jag packa lite och sedan sova. Godnatt
 
 

Marc by Marc Jacobs hillier hobo black

 

Wiiiiii

LÄS HENNES BLOGG

 
Följ min fina kusins blogg! (Tryck på bilden för att komma in på bloggen)
 

Morning

Vaknade för inte alls så längesedan, jag tog en snabb dusch och nu sitter jag här och ska låta håret torka lite innan jag sätter igång och fixar mig. De andra sover fortfarande så vi lär vra hemma ett bra tag till, synd för det är verkligen hur bra väder som helst. Idag ska vi iallafall in till stan och ikväll ska jag till heden. Jag har inte kollat en enda gothiamatch så kände att det var dags nu.
 
Så sjukt tråkigt att jag inte spelar Gothia iår..
 
 

Hår

Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

 

UntitledHair ❤ | via Facebook

Källa

Black vs Brown

I present fick jag att köpa en Marc by Marc Jacobs väska. Har egentligen bestämt mig vilken modell jag vill ha men jag vet inte vilken färg. Ska köpa bruna Primeboots så det blir ju finast om jag köper den bruna men samtidigt kanske jag tröttnar och det är lättare att matcha den svarta? Skulle ni kunna vara jättesnälla och kommentera vad ni tycker?
 

Underbara födelsedag

Har verkligen haft en härlig födelsedag, jättekul att tjejerna kom och överraskade mig. Fick så fina presenter av dom också. Nu har dom gått hem och jag sitter här i mitt rum med Sanna och Maja som sitter och kollar på The Walking Dead. Ska vara uppe ett tag och göra tidsinställda inlägg. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! Puss
 
 

Kvällsfotboll

Efter att ha ätit och sånt så bestämde vi oss för att dra till slätta och spela fotboll.

Bästisarna kom och överraskade mig

hej från min superkamera

 

update

Åt lite precis litegrann, ska fixa mig lite och sedan får vi se vad vi gör. Jättetråkigt inlägg men jag kände att jag behövde uppdatera lite. puss
 
 

Träning

Jag spelade ju i fotboll i flera år tills i vintras då jag slutade. Sen dess har jag ibland fått ryck och varit jättenoga med att gå ut och springa/powerwalka men när den lilla perioden är över så blir jag extremt lat i en eller flera månader tills jag får nästa ryck. Jag måste verkligen börja träna regelbundet igen, dels för att jag vill må bättre och dels för att jag vill ha en snygg kropp, hehe. Jag var inne på att köpa gymkort eftersom jag älskar gym men det känns som om de kommer bli som de varit de senaste halvåret, att jag går när jag har lust vilket kommer leda till aldrig. Men helst av allt så hoppas jag att vårat lag ska startas upp igen, vi har haft möten om de och jag träffade en av mina gamla tränare här om dagen och då sa han att det blir av. 
Till dess så vill jag ändå vara i form och inte slöa som värsta potatisen. Jag har verkligen sökt runt om vart man kan få insperation och träningslust ifrån, och jag hittade en grej som kanske skulle funka. Man letar upp massor utav bilder som man sedan skriver ut. Sedan så gör man ett collage som man sedan sätter upp på väggen så att man kan bli motiverad. Ska testa och se om det funkar.
 
 
 
 
 

Födelsedagsfrukost

Mamma, Maja, Filip och Sanna väckte mig när dom kom in och sjöng för mig. Mamma hade gjort en jättegod födelsedagsfrukost med scones som jag älskar. Nu sitter jag helt proppmätt, Ska hoppa in i duschen strax och göra mig iordning. Skulle vilja se en gothiamatch men är tveksam om jag kommer hinna. 
 
 
 

Skönaste låten

  
Jag blir så glad av denna låten, kämpade som en dåre för att hitta den för jag hörde den överallt men hade ingen aninng om vad den hette. Den är bara så härlig, älskar den!!

Sämre för varje år

Invigningen blir bara sämre för vare år, kanske beror de lite på att jag inte spelar detta året så man blir inte lika taggad. Vi kom hem för ett bra tag sedan och vi kusiner har bara ätit kvällsmat, lyssnat på musik och bara pratat. 
Idag är det min 16e födelsedag, hatar egentligen att fylla år men det är ändå kul att bli 16. 
Ska nog bara vara uppe en stund till och sedan gå och lägga mig, vill ju inte sova bort hela morgondagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

-SWEETSIXTEEN-

 
 

Påväg hem

Gothiainvigning

Nu ska jag, Sanna och Filip möta upp några vänner och gå på gothiainvigningen, ska bli skoj. Har jättebråttom så jag måste sticka nu. puss
 
 

SUM♥

 
 

Första inlägget

Hej! Detta är mitt första inlägg på den här bloggen. Innan hade jag en blogg på nattstad som jag dock inte bloggat på på flera månader. Varför jag inte fortsatte att blogga på den var för att min kusin tyckte att jag skulle ha en blogg på blogg.se för att hon tyckte det var bättre och personligare och jag håller verkligen med om det. Jag ska verkligen försöka att uppdatera denna blogg så mycket som möjligt vilket jag inte gjort på de andra bloggarna jag haft. Hoppas ni läsare som hittar hit stannar! Puss Moa