Liten pause

Kör en lite bloggpause vara tills imorgon. Förhoppningsvis så får jag med mig en dator imorgon när jag och pappa ska åka och kolla. Bloggen kommer bli så mycket bättre och jag lovar att jag ska lägga ner mer tid på den, ska passa på att byta design osv. Puss



Sunday

Vaknade med världens huvudvärk och den har suttit i hela dagen. Har verkligen varit sjukt slö idag, badat, städat och kollat på TV. Nu kollar jag på 90210 som vanligt, ska kolla några avsnitt och sedan gå och lägga mig. 



Outfit



Mot stan



Hard Rock

Igår hade vi en liten familjekväll för att fira att mamma och pappa varit gifta i 11 år. Vi åt på Hard Rock, det är verkligen sjukt gott. Senare på kvällen åkte vi och köpte godis och lite så.

Vaknade för ett tag sedan, ligger bara i sängen och njuter av att denna skolvecka är slut. Om en stund ska jag hoppa in i duschen, ska nog in till stan lite senare och köpa något jag kan ha på mig ikväll. Min fina vän Olivia fyller år idag så ska till henne ikväll och fira henne. PUSS




Världens bästa



Bebis



Skrivit på den jobbiga inlämningen hela kvällen men är inte klar än, vi får 1,5 imorgon i skolan och 3 timmar efter skolan så jag hinner nog bli klar. Har seminarie imorgon också, ahhh är så stressad. Måste sova nu godnatt 

Upptagen hela kvällen

Vilken jobbig dag det har varit. Inte kunnat koncentrera mig överhuvudtaget. Imorgon ska en jätteviktig inlämning lämnas in och jag har knappt börjat, så nu ska jag sätta mig och skriva klart den hela kvällen och natten om det skulle behövas. Ciaoooo


Lunch med bästa mirre




Stress

Skolfotot idag var hemskt, kändes så stelt och ja..allmänt dåligt. Vi skulle egentligen slutat vid tolv men istället fick vi gå till två vilket var segt. När jag kom hem gjorde jag lite mat som jag åt och sedan somnade jag och vaknade 7, nu stressar jag lite med min inlämning som jag ska försöka bli klar med imorgon. Så nu kan jag inte sitta här och blogga utan jag måste sätta igång. 
 
Bildbrist: Det får bli dessa slitna bilder

Skolfoto



Skolfoto imorgon

Känner verkligen att jag hamnat i en svacka, gör verkligen ingenting nuförtiden och detta påverkar ju även bloggen, vilket är jättetråkigt. Men till helgen så har jag några planer så jag får hoppas att de för ur mig från denna svacka. 
 
Kom precis ut ur duschen, ska ta fram lite kläder tills imorgon, vi har skolfoto. Tänker inte ha något speciellt på mig men känns bra att ta fram kläder och sådant så att man slipper stressa imorgonbitti. Hatar verkligen skolfoto, har aldrig blivit bra så antar att jag inte kommer bli det detta året heller. 
 
 
 
 
 
 

Hemma

Skoldagen idag var rätt bra, bara det att det är sjukt kallt på skolan så jag har fått gå runt med jacka hela dagen. har också varit jättetrött, har varit nära på att somna flera gånger. Efter skolan åkte jag till min gama skola för att hämta böcker åt min syster som är sjuk. 
Helst skulle jag vilja åka och kolla på dator till mig eftersom jag verkligen skulle behöva en imorgon. 





3-1

Underbar seger, var verkligen sjukt tryck där inne! Kom hem runt tio och duschade och nu har jag precis gjort mig iordning. Ska somna till ett 90210 avsnitt, är så himla trött. 
Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft någon tid, imorgon ska jag försöka blogga bättre. Godnatt
 
 

Mami <3



Sitter just nu och väntar på bussen med mamma. Vi ska till Ullevi och kolla på pappas match, de möter AIK vilket betyder att detta kan bli årets match, hoppas verkligen på vinst! PUSS

IvyRevel gör det igen

 
SÅÅÅ NAAAAJZZZ
 

Godnatt



Ett bra avslut på veckan



+/-

Tänkte börja med att varje söndag så ska jag skriva några bra och dåliga saker som hänt under veckan. 
 
+ Fick tillbaka min röst
+ Min klass vann Sjölinsstafetten
+ Redovisningen kunde inte gått bättre och är jättenöjd med betyget vi fick
+ 90210 överraskade mig
 
- Det har blivit kallt och det har regnat flera gånger
- Jag har försovit mig flera gånger och fått stressa för att hinna till skolan
- Har lagt mycket tid av min fritid på att jobba med ett arbete 
- Det går inte att logga in på instagram efter att jag uppdaterade mobilen
- Brunchen för tjejerna i klassen blev inställd
- Har varit jätteförkyld, är fortfarande det
 
Sammanfattnigsvis så har denna vecka inte varit speciellt bra, har varit jättetrött och skoldagarna har känts längre än vad de egentligen varit. Nu har jag verkligen laddat upp mig inför kommande vecka, vi får hoppas på att den blir bättre.
 
 
 

Céline bag

Vilken dröm det hade varit att äga en sådan skönhet? De är seriöst de finaste väskona, perfektion skulle jag svara om ni frågade mig. Dock så har de ett väldigt saftigt pris, runt 15.000 kronor så det räcker ju inte direkt att tjata på mamma och pappa. Någon gång i mitt liv ska jag iallfall äga en, ååhhhh someday someday..
 
 
 
 

Promenix




Typical me

När jag inte har något att göra så slutar det alltid med att jag tar massa egopics med webkameran, det spårar alltid som ni ser...
Kommer ångra att jag delar med mig utav dessa bilder man whatevaaah, we only live once
 
 
 
 
 
 

Nailpolish

 
Något jag blivit lite småberoende på senast tiden är nagellack, en smådetalj. Personligen gillar jag de neutrala färgerna mest bara för att det känns lite lyxigt och det passar till allt. Självklart är det jättekul att ibland ha någon färg men de brukar jag isåfall bara ha vid speciella tillfällen. Mitt favoritmärke är O.P.I, håller jättebra och flaskan är fin hehe. Något jag verkligen tipsar om, kostar runt 150 på tillexempal Kicks och Åhlens.

VR

Godmorgon, vaknade för en timma sedan, var precis nere och åt frukost. Nu ska jg bara ligga i sängen och läsa senaste numret av Veckorevyn. Det är verkligen jättetråkigt väder idag, får se om jag orkar gå ut eller inte, det får vi se sen. Puss



Sorry

Inte gjort något idag, därav dålig uppdatering. Har bara kollat på serier hela dagen. Nu på kvällen så har jag fixat spotify till var och en i familjen, min och majas krånglade så vi gjorde egna så slipper det bli bråk hehe. Nu sitter jag och kollar på datorer, måste ha en ny, min lägger av vilken dag som helst. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, måste iallafall hitta på något, är så rastlös. Puss
 
 
 
 
 
 

Godmorgon



Godnatt

Kom hem strax innan tolv och har sett några 90210 avsnitt. Ska sova alldeles strax. Imorgon har jag inget planerat, skulle egentligen på brunch hos en tjej i klassen men hon blev sjuk så det blir av nästa helg istället. Godnatt 
 


Cozy



Johanna

Somnade direkt när jag kom hem och vaknade nyss, har bara ätit sen dess. Känns som jag har lagt ner så mycket tid och arbete på min redovisning denna vecka, är helt slut. Johanna undrade om jag ville komma över så dit ska jag gå om bara några minuter. 
 
 

Ärenden



Redovisningen idag gick jättebra, känns sjukt bra. Slutade för en halvtimme sedan och då åkte jag till Linné för att kolla upp felen på min telefon och lite kostnader osv. Nu ska jag till stan och prova uggs. Puss

UGG'S AUSTRALIA

Ugg's
 
 
Hur gosiga är inte uggs? De kommer jag köpa inom snar framtid. Egentligen tycker jag inte att jag ser så bra ut i uggs eftersom jag är så kort, men det är därför jag gillar denna låga modellen, blir inte så klumpigt då. Ska in till stan och prova storlekarna innan jag beställer hem ett par. Är lite osäker på vilken färg jag vill ha, vill ha de längst ner till höger men de ska Lydia köpa så känner att vi inte han gå runt i likadana, det står iallafall mellan mörkbruna och gråa, med knapp eller inte vet jag inte än. Hade varit asnice med ett par i färg men kommer nog tröttna på de.
 

04.55

Fick upp 04.55 för att skriva lite stödord till min redovisning. Känner att detta inte var mitt smartaste drag, borde ha gjort de igår kväll. Nu ska jag iallafall blunda/sova i en halvtimma, sen ska jag upp igen.



Tumblr

Fastnade framför dator i flera timmar, jag och min kusin skaffade tumblr till mig i somras men jag fattade ingenting så jag la aldrig ner tid på att fixa den osv. Idag fick jag helt plötsligt för mig att gör det idag, fattar fortfarande inte riktigt allt men jag lär mig med tiden. Vad jag har uppfattat det så är det som en blogg med bilder, man reblogar anadras bilder osv? Eller? 
Nu ska jag läsa igenom det jag ska säga på redovisningen och sedan gå och lägga mig. Hör av mig imorgon innan skolan, godnatt.
 
 
 Klicka på bilden för att komma till min tumblr.

Home sweet home

ÄNTLIGEN HEMMA! Efter idrotten satte vi oss och åt på Burger King och åt. Efter en stund så började dagens första casepass, vi ska ha redovisning imorgon så vi har jobbat med det i 4 timmar. Egentligen har vi 1½ h håltimma men vi hade så mycket att göra så vi körde bara på. Är rätt slut eftersom jag inte haft någon rast, gick iallafall från skolan runt halv fem. Nu är jag äntligen hemma och ska bara ta det lugnt en stund, sen måste jag plugga. Känns verkligen skönt att det är fredag imorgon, välförtjänat med helg. 
 
 

i0s7- Vad tycker ni?

Antar att det inte är många som missat den nya uppdateringen till iPhone? Jag uppdaterade min mobil igår kväll iallafall, var lite skeptiskt i början men alla skrev om de på twitter, instagram och facebook så var tvungen att testa. Det krånglade jättemycket och det tog mig hur lång tid som helst. Var verkligen besviken på designen från början, men nu blir den bara bättre och bättre, ser dock lite ut som en android mobil eller liknande vilket jag inte tyckoer om så mycket. En annan sak är att jag inte kan logga in på instagram, blir verkligen less, har försökt hela dagen men det går inte, sjukt jobbigt, är ju beroende av instagram. Annars då, vad tycker ni??
 
 

Fakta om mig

Krister Henriksson

När vi skulle till avenyn idag stötte vi på Krister Henriksson ni vet han som bland annat spelar Kurt Wallander vid stadsteatern, vi gick bara förbi men jag och Lisa kände att vi skulle ångra oss om vi inte gick fram och pratade så vi vände tillbaka. Tyckte bara det var lite roligt hehe, älskar Wallander
 
 
 

Idrott

Sitter och kollar på när klassen har idrott, är fortfarande förkyld så kan inte vara med. Håller på att ladda upp videon men det segar sjuuuukt mycket!

 
 
 

13Jobs



Sjölinsstafetten

Idag var jag inte i skolan utan Sjölins hade något som kallas för Sjölinsstafetten, det är när alla klasser tävlar mot varandra. Våran klass vann, grymma var vi! Det regnade hela dagen så det var lite segt men vi slutade efter bara någon timma så man åkte ändå hem och bytte kläder. När jag kom hem gick jag först ut med hunden, sen satte jag igång med att baka scones, att man inte gör det oftare, det är så gott. Sedan kollade jag lite på 90201 och somnade till det, sov i några timmar. Fick lite panik när jag vaknade eftersom jag är tvungen att skriva klart en text tills imorgon och jag var verkligen långt ifrån klar. Jag ringde Lydia så hon kom över, så nu sitter vi här med varsin dator och skriver. Ska försöka göra ett videoinlägg sen, sånt där ''typiskt mig/bekännelser'', men vi får se om jag hinner det, annars gör jag det imorgon innan skolan eftersom jag inte börjar förens halv tio.  Puss
 
 

Mellis





Dålig uppdatering

Sitter just nu i Shakespeare och håller på med ett arbete tillsammans med min grupp. Slutar halv fyra idag och då ska jag hem och plugga i flera timmar. Bloggen för lida nu eftersom skolan kommer först. 

Dålig dag

Fyyyy vilken sjukt dålig dag! Det börja med att jag försov mig imorse, satte klockan på 06.10 men tänkte att jag kunde sova 5-10 minuter till när det alarmet gick, men så vaknar jag strax innan sju så jag stressade mig igenom hela morgonen. Sen när jag gick ut så märkte jag att det regna så fick springa in igen för att hämta ett paraply som jag märkte va sönder lite senare, fick springa till bussen och hann precis. Väl i skolan så var dagen seg och tråkigt, har fryst som en galning, nu märker man verkligen att hösten är här. När jag kom hem åt jag och la mig för att kolla 90210 men bara efter fem minuter kände jag att jag inte kunde hålla ögonen öppna så jag gick och la mig istället. Nu låter det som att vi ska äta vilken sekund som helst så det är det första jag ska göra, lite senare ska jag plugga lite matte, hängde verkligen inte med på lektionen idag. Förlåt för att långt och trist inlägg. 

Väntar på tåget



Breakfast

Vi somnade inte förrän halv fyra igår, låg och pratade, jättemysigt. För övrigt var det en lyckad kväll, helt otroligt att vi kommit så nära på bara en månad. 
Just nu sitter vi och äter en goood frukost, har ätit 15 americanpancakes med massor utav nutella. Vet inte riktigt vad vi ska göra nu men vi ska nog bra ta det lugnt. Puss



14 september

Detta är vad jag lever för



Mirandas place


Otroligt charmig bild på mig och Lisa

Sitter just nu på Mirandas rum och bra tar det lugnt, vi ska äta snart tror jag. Denna kvällen kommer bli så mysig, underbara vänner och massa gott. Kan det bli bättre??

Sleepover

Vaknade ganska tidigt imorse men har inte gjort särskilt mycket sen dess. Just nu fixar jag mig lite, lite senare ska jag till Alingssås. Vi tjejer ska ha sleepover hos Miranda, så mys. Ska filma lite under dagen så en video kommer nog komma upp ikväll. Jag har inte gjort några tidsinställda och jag vet inte om jag hinner göra det heller, men jag kommer slänga in några inlägg ändå. Puss
 
 

Lite bättre

Mår lite bättre nu, skönt! Ska alldeles strax lägga mig så att jag är pigg imorgon. Berättar vad jag ska göra då, haha längtar. Godnatt



Happy B-day babyyy

Niall Horan

Blir ju aldrig bra

Nu när jag äntligen känner attjag är på bättringsväg, min röst börjar verkligen bli bättre, är fortfarande väldigt hes men nu hör man åtminstonde vad jag säger. Men nu så ha jag fått typ virusblåsor i ansikten vilket gör svinont och mitt öra är så svullet och gör så ont. Jag trodde de va öroninflammation men förhoppningsvis så är det bara svullet. Vill verkligen bli frisk tills imorgon!! 
Vaknade nyss efter att ha sovit några timmar, var het slut efter skolan. Nu ska jag ta några värktabletter och vänta tills pappa kommer hem med pizza. Puss
 
 
 
 

Dagens

 
|| Bootcutjeans- H&M || Tröja- American Vintage || Scarf- Idas || Jacka- Jofama by Marie Serneholt || Skor- Primeboots || Väska- MBMJ ||
 

Bootcut

 
Classy-Coy
 
 

Påväg till skola

Legat och visat hela natten så är helt utmattad idag. Slutar halv ett så det är ganska lugnt ändå, ska bara ha en slappdag idag. Puss



My day

Denna dagen har varit sjukt lång, vi började halv tio. Det är egnetligen inte så farligt eftersom vi började så pass sent men vi hade två håltimmar/raster som var 1,5 timmar långa, alltså 3 timmar sammanlagt, det var lite segt. Efter första lektionen gick vi till Lisas föräldrars jobb och åt, Sen var det bara att låte dagen rulla på, hade nästan ingenting att göra eftersom alla andra satt och jobbade med sina redovisningar. Efter skolan gick jag, Lydia och Lisa och intervjuvade några affärer, sedan åkte vi hem. Sen dess har jag bara ätit och hjälpt Lydia med sin redovisning. Nu ska jag kolla 90210 och äta blåbäskaka med te. Godnatt
 
 
Mina fina vänner, Miranda och Emelie

Pluggar

Egentligen har jag inte något att plugga eftersom jag inte ska redovisa p.g.a min röst, ska sitta och analysera istället. Lydia kom precis över, jag ska hjälpa henne men hennes grupps sammanfattning, har ändå inget annat för mig. Lite senare ska jag ta fram kläder tills imorgon och somna till 90201. Började kolla på de igår, många säger att det är rätt B men jag tänkte ge det en chans. 
 
 

Scarfs

Scarfs
 
 
Detta är något man inte kan ha för mycket av, piffar upp vilken tråkig outfit som helst. Är på jakt efter den perfekta scarfen men inget har riktigt fallit mig i smaken. Finns ju i stort sätt överallt så snart kommer jag nog hitta någon snygg. Detta är enligt mig ett måste i höst!

På väg till valhalla



Te



Klockan är ganska mycket så ska alldeles strax gå och lägga mig, ska bara dricka upp mitt te. Imorgon ska jag till skolan, längtar faktiskt litegrann. Börjar halv tio så hinner nog blogga innan jag går. Godnatt 

Fur.

Fur
 
 

Vårdcentralen

Sitter just nu i väntrummet i väntan på min tur. Egentligen går det inte att göra så mycket åt min röst men det är lika bra att vi kollar upp det. Går inte till skolan idag heller eftersom jag inte blivit ett dugg bättre..



Godnatt



Min röst kommer och går lite så det är ju lite bättre iallafall, får se om jag ska till skolan imorgon, jättejobbigt det här. Hoppas ni haft en bättre dag än mig, puss!

IKEA

Jag, Maja och mamma åkte till IKEA, var så rastlös. Behöver en hylla så vi får hoppas att jag får med mig någon. Puss




Wrecking balls

Har ni hör Mileys nya låt. Vad tycker ni? Jag tycker låten är riktigt bra, älskar Miley. Synd bara att hon har flippat lite, men jag tror detta bara är en period. Kommer ihåg när hon klippte av sitt perfekta hår, jag tyckte inte alls om det, men när hon har denna frisyren ser man verkligen hur vacker hon är.  
 

Favoriten

Simple like that

Simple like that
 
 

Påväg hem



Det funkade inte att vara i skolan idag så jag blev hemskickad. Sitter just nu och väntar på bussen hem. 

Step up 2



Tappat rösten

Hej! Gud viken otur jag haft idag, bland annat så hände en sjukt pinsam sak, hehe. Svårt att förklara men det var en knapp på tröjan som lossnat vilket jag inte märkte så jag gick runt med en helt öppen tröja och visade det ena och det andra, tyckte det var så pinsamt. Sen så har jag tappat min röst, och nu menar jag inte att jag är lite såhes utan den är borta, ibland blir det lite bättre men ibland kommer det bara ut luft. Ska dricka massa te så får vi se om det blir bättre. Ska alldelses strax gå ner till köket och baka något, sugen på kladdkaka..
 
 

Outfit

 
|| Tröja- Gina || Byxor- Zara || Jacka- Jofama by Marie Serneholt || Väska- MBMJ || Skor- Primes ||

Subway

Mötte upp Sofia och vi bestämde oss för att åka in till Nordstan och äta, så nu sitter vi här och pratar lite. Har tappat rösten så låter som en apa haha..


Spanska

Hann inte blogga imorse så jag gör det nu istället. Sitter just nu och väntar på min spanskalärare som är sen. Har inte så mycket mer att säga, har lunch om en timma så jag uppdaterar er då. Puss



Skola imorgon


Sitter på sängen och pluggar lite, eller kollar igenom några ekonomiord. Ska till skolan imorgon så jag kanske får ett läxförhör på dessa ord. Ska alldeles strax gå och lägga mig, ska bara föna håret först. Godnatt alla fina

Uppdaterade blogg.se appen nyss, fuktionerna är lite mer avancerade, man kan göra inläggen lite finare vilket är jättebra. 

Glee & glass

Åkte hem ganska tidigt igår, mådde jättedåligt. Mådde lite bättre imorse när jag vaknade men min hals gör fortfarande fruktansvärt ont, hoppas inte det är halsfluss bara. Nu kollar jag på Glee och äter glass, som vanligt. Måste plugga lite senare men det tänker jag inte göra på ett tag hehe.

@Skålbergs

Filmtips

Vaknade med världens huvudvärk, kändes som att mitt huvud vägde flera ton. Gick iallafall upp för en stund sedan och fixade frukost som jag precis ätit upp. Tänkte bara lägga mig i soffan och kolla Glee en stund. Senare ska jag och min familj till några kompisar på surströmmigfest, ni som läste bloggen i somras vet ju att jag inte är ett så stort fan av de, får helt enkelt äta något annat. 
 
Förresten, jag har sett två riktigt bra filmer de senaste kvällarna, The call och Abduction. Man satt och spände sig under båda filmerna för de var så spännande, tipsar verkligen om dessa!!
 
 
 

Pizza

Mår lite bättre idag, har fortfarande ont i halsen och huvudet hänger inte riktigt med. Har bara kollat på Glee hela dagen och bara tagit det lugnt. Mamma och pappa är iväg så jag och Maja ska alldeles strax beställa pizza. Haha, fick två kommentarer om att jag åt glass, skulle ju vara nyttig denna månaden men det sket sig. Jag blir bara mer sugen när jag säger nej till mig själv, men jag ska försöka trappa ner på det. 
 
Bilden togs i Helsingborg i somras 
 

<3

Last night

Efter många omständigheter drog jag, Ida, Sofia och Lydia till hvitfeldtskasinsparksfest. Stressade verkligen jättemycket innan eftersom vi bestämde att vi skulle gå bara några timmar innan det började och vi hade inga biljetter, men det löste sig. Kvällen var ganska rolig, det var så himla mycket folk och musiken var la sådär, annars var det bra. 
 
 
 
 
 

Sjuk

Idag var vår idrott inställd så vi började klockan 12, men jag vaknade med feber och halsont så jag stannade hemma. Jobbigt att bli sjuk nu när jag faktiskt tycker det är riktigt roligt i skolan, än sålänge iallafall. Har precis kollat klart alla PLL-avsnitt, är i chock, ni som har sett det senaste vet vad jag menar. Ska pallra mig ner till köket och äta lite. 
Förlåt att jag inte bloggat på några dagar förresten, har verkligen inte hunnit. Men jag har bara gått i skolan, gymmat o.s.v. När jag blir frisk ska jag ta tag i bloggen igen och försöka göra lite mer varierande inlägg. Puss
 
 En bild på mig, Ida och Sofia från igår, mer om det senare.

värsta värken

Var jättetrött när jag kom hem från stallet igår, så jag orkade inte blogga. Vi åkte iallafall dit i några timmar och red osv. Sjukt kul är de, hoppade hinder och duktig som jag är så ramlade jag av så jag är ganska öm i axeln och höften idag, sen har jag blåmärken på innerlåren och träningsvärk i hela kroppen, känner mig som ett kylskåp.
Idag har jag varit i skolan, dagen jag gick ganska snabbt. Efter skolan åt jag hur mycket mat som helst och somnade på soffan i några timmar. Har precis blivit helt klar med min caselogg och ska bara packa mina träningskläder innan jag går och lägger mig. Bloggar bättre imorgon, puss!
 
 

Stallet

Åkte till stallet eftersom Olivia har häst. Så nu rider vi lite, hörs senare!

Mot Tuve

Väntar

Godmorgon! Eller godmorgon och godmorgon, klockan är ju halv ett. Vaknade för några timmar sedan och har bara ätit och klätt på mig sen dess. Väntar på att Olivia ska komma hem från någon tävling så att jag kan åka till henne. Nu ska jag iallafall städa mitt rum, ni får ha de så bra!